ASKERLİK GÖREV ERTELEMESİ

12 Haziran 2019 Çarşamba

Sevgili Öğrenciler,
Üniversitemiz Programlarında kayıtlı erkek öğrencilerin askerlik işlemleri ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında yapılan protokol gereği, Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS) ile entegrasyon sağlanmıştır. Öğrencilerimize askerlik durumları ile ilgili verilen EKC2 belgesi kaldırılmış olup artık verilmeyecektir. Öğrencilik durumlarınızda değişme olduğu anda Birimlerimiz askerlik durumlarınızı YÖKSİS'e bildirimine müteakip YÖKSİS'de aynı anda Milli Savunma Bakanlığı ASAL servislerine online gönderecektir. Öğrencilerimizin askerlik durumları ile karşılaştığı sorunlarda mutlaka Birim öğrenci işlerine müraacat etmeleri  gerekmektedir.