EN | TR

Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğretim Elemanları ATHİB Kumaş Tasarım Yarışması Ödül Töreninde

04 Kasım 2019 Pazartesi

Tekstil, Giyim Ayakkabı ve Deri  Bölümü Öğretim Elemanları ATHİB Kumaş Tasarım Yarışması Ödül Töreninde

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin (ATHİB) 8’incisini düzenlediği Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması’nda ödüller Adana Müzesinde düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu.
14 üniversiteden 62 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada, “Unutuş Nehri: Lethe” temasıyla Sedef Suna Güler birinciliği kazandı. ‘Ona Eureka’ temasıyla Sardar Akyük ikinci, ‘Ine Nari’ temasıyla Maide Özer üçüncülüğü elde etti. 10 finalist arasında dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turgay ve Adana Sanayi Odası Başkanı (ADASO) ve ATHİB Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması Yürütme Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç verdi.
Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçıları Meclisinin (TİM) desteğiyle geleneksel olarak düzenlenen 8. ATHİB Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması Ödül Törenine Üniversitemizden Yüksekokulumuz Tekstil, Giyim, Aykkabı ve Deri Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Kuddis BÜYÜKAKILLI ve Öğr. Gör. Cenap ÖZGÜN katıldı.

Haberin Detayı için Tıklayınız