Yüksekokulumuzda Göreve Yeni Başlayan Öğretim Elemanları

03 Mart 2020 Salı

Yüksekokulumuzda Göreve Yeni Başlayan Öğretim Elemanları

Yüksekokulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi itibariyle Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Başkanlığı Pazarlama Programı bünyesinde 1 Öğretim Elemanı, Tasarım Bölümü Başkanlığı Moda Tasarım Programı bünyesinde 2 Öğretim Elemanı ve Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanlığı Lojistik Programı bünyesinde 1 Öğretim Elemanı hocamız göreve başlamıştır. Yeni Eğitim Öğretim dönemine Öğretim Elemanlarımızla daha genç ve verimli olarak başlamış bulunmakta olup Meslek Yüksekokulu olarak eğitime ve üniversitemize önümüzdeki yıllarda daha güçlü  katkı sağlayacağız.

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Göreve Yeni Başlayan Öğretim Elemanları