2021-2022 AKADEMİK YILI YEMEK BURSU BAŞVURULARI

27 Ekim 2021 Çarşamba

Değerli Öğrenciler,

Üniversitemiz 2021 – 2022 Akademik Yılı Öğrenci Yemek Bursu başvuruları 1 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacak olup 8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 15.00’de sona erecektir. Yemek bursuna başvurmak isteyen öğrencilerimiz ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak ekindeki belgelerle birlikte öğrencisi bulunduğu Dekanlık / Müdürlüğe elden teslim edebilir.
Başvuru formundaki sorulara vereceğiniz cevaplar puanlama sistemi ile değerlendirilecek, yemek bursu almaya hak kazananların listesi bu puanlamaya göre belirlenecektir.

Üniversitemiz Öğrenci Yemek Bursu Yönergesi 8. Maddesi gereğince aşağıdaki şartları yerine getiren öğrenciler yemek bursundan doğrudan faydalanacaklardır:
  • Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler
  • Sağlık raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler
  • Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler
 Üniversitemiz Öğrenci Yemek Bursu Yönergesi 9. Maddesi gereğince yemek bursuna başvuramayacak öğrenciler:
  • Normal eğitim – öğretim süresi içerisinde öğrenim görmeyen öğrenciler,
  • Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücretle sürekli bir işte çalışan öğrenciler,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler,
  • Yüksek lisans ve doktora öğrencileri,
  • Yemek bursu başvuru formunda yer alan ekonomik kriterlerin üzerinde geliri olan öğrenciler
  • Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrenciler,
  • Disiplin cezası alan öğrenciler

• Burs aldığı süre içinde disiplin cezası alan öğrencilerin yemek bursları kesilir.
  • Gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğrenciler, yemek bursu almaya hak kazansalar dahi bursları kesilecek ve aldıkları bursları iade edeceklerdir.

Tarsus Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Öğrenci Yemek Bursu Yönergesi
Yemek Bursu Başvuru Formu