DİPLOMA TALEP FORMU HAKKINDA

01 Temmuz 2021 Perşembe

Sevgili Öğrencimiz,
Üniversitemiz 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan 7141 sayılı “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde  Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile kurulmuştur.
Üniversitemize 18 Mayıs 2018 tarihinden önce kayıt yaptıran öğrencilerimiz mezuniyet hakkı elde ettikleri takdirde, talepleri halinde Mersin Üniversitesi veya Tarsus Üniversitesi adında düzenlenecek olan diplomayı alabileceklerdir.
Bu kapsamda 18 Mayıs 2018 tarihinden önce kayıt yaptıran öğrencilerimiz, diplomalarının hangi Üniversite ile düzenlenmesini istiyorsa öğrenci bilgi sisteminde bulunan dilekçeyi doldurup tekrar sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
Önemli:
  1. Sistem 02 Temmuz 2021 tarihine kadar açık bırakılacaktır. Bu tarihe kadar Üniversitemize 18 Mayıs 2018 tarihinden önce kayıt yaptıran öğrencilerimiz ilgili formu doldurup tekrar sisteme yüklemelilerdir.
  2. Diploma tercihi için sisteme yüklenecek formlar daha sonra değiştirilemeyecek olup, ikinci form yüklenmesine izin verilmeyecektir.

Diploma Talep Formu yönlendirme kılavuzu için tıklayınız.
E-Kampüs sistemine giriş için tıklayınız.
Diploma Talep Formu indirmek için tıklayınız.