Meslek Yüksekokulu Öğrenci Projesi Çalışmaları

30 Ekim 2019 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Araştırma Projesi ve Sosyal Sorumluluk Projesi Çalışmaları
Üniversitemiz ile Yüksekokulumuz Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri  Bölümü öğrencileri, bölümde bulunan öğretim elemanlarının da desteği ile bir araştırma projesi hazırladılar. Projenin uygulama yeri, ilçemizde bulunan İlsan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. İplik Tesisleridir. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Aslansoy ve Rektörümüz Prof. Dr. Orhan AYDIN’ın imzaladığı protokole göre işbirliği çalışmaları önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Önümüzdeki yıllarda adı geçen kuruluş ve başka kuruluşlar ile yeni projeler de hayata geçirilecektir. Proje Danışmanları, Tekstil Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Kuddis BÜYÜKAKILLI ve Öğr. Gör. Cenap ÖZGÜN’dür.

Üniversitemiz ile Yüksekokulumuzun başlatmış olduğu ikinci proje ise bir Sosyal Sorumluluk Projesidir. Üniversitemiz ve Tarsus Huzurevi Müdürlüğü arasında yapılan protokole göre öğrencilerimiz, huzurevinde bulunan bakıma muhtaç kişiler ile sosyal ilişkiler geliştirerek onların yaşama tutunma çabalarına destek olacaklardır. Bu protokol de gelecek yılları kapsayacak şekilde düzenlenmiştir ve her dönem yeni bir proje hayata geçirilecektir. Proje Danışmanları, Tekstil Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Kuddis BÜYÜKAKILLI ve Büro Yönetimi Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Hatice İPEK’dir.