ÖDEV VE STAJ TARİHLERİ İLE BİLGİLENDİRME TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR.

09 Haziran 2020 Salı

ÖDEV VE STAJ HAKKINDA DUYURU

Öncelikle MEZUN DURUMUNDAKİ 2.SINIF ÖĞRENCİLERİ stajını ödev veya iş yeri stajı şeklinde yapacak; isteğe bağlı olarak bu durumu “Ödev yapmak istiyorum” ya da “İş yerinde staj yapmak istiyorum” şeklinde dilekçe ile kayıtlı oldukları bölüme ve müdürlüğümüze başvuracaktır. Öğrencinin dilekçesinde danışman onayı ve imzası olacaktır. 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ İSE UYGULAMALI STAJ YAPACAKTIR.

1. Ödev yapacak olan öğrenciler; danışmanı olan öğretim elemanı ile ödev konusunu belirleyecek ve aşağıdaki takvime göre ödev konusunu belirten bir dilekçeyle kayıtlı olduğu bölüme ve müdürlüğümüze başvuracaktır. Öğrencinin dilekçesinde danışman onayı ve imzası olacaktır.
2. Stajını iş yeri stajı olarak yapacak olan 1. ve 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ; dilekçe verdikten sonra iş yeri kabul yazısı, staj dosyası gibi diğer işlemleri normal prosedür belge düzenine göre yapacaktır.
3. Dilekçe örnekleri ve diğer belgeler web sayfamızda (http://myo.tarsus.edu.tr/tr) mevcuttur.
4. Staj ve ödevle ilgili işlemlerde danışman öğretim elemanı sorumludur. Lütfen danışman öğretim elemanınızla iletişime geçiniz.

Stajını ödev olarak yapacak öğrencilerin dilekçelerini  erdem.erzu@tarsus.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Staj Hakkında Bilgilendirme ve Staj Tarihleri için Tıklayınız.

İşyeri Stajı İle İlgili Gerekli Belgeler

1. Staj Dilekçesi