Üniversitemizde Kalite Eğitimi

08 Kasım 2019 Cuma

Üniversitemizde Kalite Eğitimi

Üniversitemizde kalite çalışmaları kapsamında Yüksekokulumuzdan Öğr. Gör. Kuddis Büyükakıllı 16 Ekim 2019 tarihinde akademik ve idari personele yönelik olarak “Bologna Süreci ve Kalite Güvence” konulu bir eğitim çalışması gerçekleştirdi. Yükseköğretim Kalite Kurulunun ülkemizde yükseköğretim alanında kurmaya çalıştığı Kalite Güvence Sistemi faaliyetlerine üniversitemizde de devam edilmektedir. Kalite Güvence Sisteminin en önemli bileşenlerinden birisi de eğitim çalışmalarıdır. Kalite Yönetim Koordinatörlüğünün yaptığı 2019 yılı eğitim planına uygun olarak üniversitemiz akademik personeli çeşitli eğitimler gerçekleştirmektedir. Eğitim çalışmasında, katılımcılara Bologna Kararları, Avrupa Yükseköğretim Alanı Kalite Güvence Standardı ve Kurum İç Değerlendirme Raporu konularında bilgiler verilmiştir.
Öğr. Gör. Kuddis Büyükakıllı’nın verdiği eğitimin içeriğine ulaşmak için Tıklayınız.