STAJ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN ÖDEV ŞEKLİNDE YERİNE GETİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU

30 Nisan 2021 Cuma

STAJ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN ÖDEV ŞEKLİNDE YERİNE GETİRİLMESİ HAKKINDA DUYURU

Covid-19’un yaygınlaşması nedeniyle TÜM MYO ÖĞRENCİLERİ’nin istedikleri takdirde stajlarını ödev veya uygulamalı iş yeri stajı şeklinde yapabilmelerine karar verilmiştir. Öğrenciler isteğe bağlı olan bu durumdan faydalanabilmek için “Ödev yapmak istiyorum” şeklinde ekte örneği verilen dilekçeyi taratıp kayıtlı oldukları bölümün sekreterlerine mail ile başvuracaklardır.
1. Stajını ödev olarak yapacak olan öğrencilerimiz; danışmanı olan öğretim elemanı ile ödev konusunu belirleyecek ve aşağıdaki takvime göre öğrencilerin ödev konuları ilan edilecektir.
2. Stajını iş yeri stajı olarak yapacak olan öğrencilerimiz; iş yeri kabul yazısı, staj dosyası gibi tüm işlemleri daha önce ilan edilen normal prosedür belge düzenine göre yapacaktır. Dilekçe örnekleri ve diğer belgeler web sayfamızda (http://myo.tarsus.edu.tr/tr) mevcuttur.
3. Staj ve ödevle ilgili işlemlerde danışman öğretim elemanı sorumludur. Lütfen danışman öğretim elemanınızla iletişime geçiniz.

Stajını ödev olarak yapacak öğrencilerin ıslak imzalı dilekçelerini taratarak aşağıda belirtilen ilgili bölüm sekreterine mail atmaları gerekmektedir.

4. Ödev sürecine ilişkin takvim aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
BAŞVURU TARİHLERİ ÖDEVLERİN İLANI ÖDEV SON TESLİM TARİHİ MÜLAKAT TARİHİ STAJ KURUL KARAR TARİHİ
05.04.2021-28.05.2021 15.06.2021 25.08.2021 01.09.2021-02.09.2021 03.09.2021

NOT: Tamamlanan ödevler, çıktı alınmalı ve karton kapaklı bir şekilde ciltlenerek bölüm başkanlığına teslim edilmelidir. Ödevlerin elden teslim edilmesi veya kargo ile yollanması gerekmektedir. Öğrencilerin bu noktada, ödevlerin son teslim tarihini göz önünde bulundurması gerekmektedir.

Staj yükümlülüğünü ödev hazırlamak suretiyle yerine getirmek isteyen öğrencilerimiz için dikkat edilmesi gereken hususlar, staj ödev dilekçesi ve ödev şablonuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

1- STAJ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU METNİ
2- STAJ YÜKÜMLÜLÜĞÜ KAPSAMINDA HAZIRLANACAK ÖDEVLER HAKKINDA